Spa-dagar!

Torsdag-fredag 4-5 juni hos Carlssons i Växjö.

Om Bodö

Bodö:s ute-spa är anpassade för nordiskt klimat, vilket innebär att de är 3-lager-isolerade med luftspalt emellan. Även bottnarna har fått extra isolering. Detta gör att uppvärmningskostnaderna hålls nere och dessutom att badet alltid är redo när du är badsugen. Baden levereras med isolerande lock som du enkelt kan lyfta av.

Kvalitet lönar sig i längden. Bodö är mycket noggranna med detaljerna och utvecklar ständigt våra funktioner och reglage så de skall vara både lättanvända och hålla för dagligt bruk i många år.

Amerikanska Balboa Water Systems är världsledande på tillbehör till ute-spa. Deras pumpar och displaysystem är det bästa man kan installera i ett modernt spa-bad. Pumpen är själva hjärtat i baden, därför lägger Bodö extra stor vikt vid att bara använda det bästa marknaden har att erbjuda. Tysta, kraftiga pumpar som styrs av lättanvända displayer och smart teknik.

Bodö-spa har upp till 51 rostfria munstycken, vilket gör att samtliga badande får en välgörande massage.

Bodö:s spa-modeller har sittbrunnar och ligg-lounger som utformats för att ge hela din kropp maximal avlastning. De är ergonomiskt utformade och har ett generöst djup för att ge bästa totalupplevelsen av badet. Sköna kuddar avlastar nacken.

Du kan välja utseende på ditt spa-bad och få antingen svart eller vit insida. Med stämningsfull LED-belysning skapar du själv önskad atmosfär och färgskala för ditt kvällsbad. Baden har både reflekterande LED- och fiberoptiska slingor monterade och du har alltid 3 års garanti.

Demo sortiment

Måseskär Demopris 54900:-

Ord. pris 87600:- SPARA 32700:-

Måseskär låter dig sjunka djupt ner i varma bubblor och välgörande virvlar. Dela gärna upplevelsen, karet är rymligt med sina 6 platser.

Svanvik Demopris 64900:-

Ord. pris 106400:- SPARA 41500:-

Svanvik är den perfekta platsen för avkoppling, rekreation och umgänge. Sköna lågmälda samtal eller bara stilla njutning ackompanjerat av ett rogivande bubblande.

Storsund Demopris 74900:-

Ord. pris 121700:- SPARA 46800:-

Storsund är juvelen i kronan och karet som inte fått sitt namn för inte. Det finns verkligen stor plats, För hela familjen, för vänner, eller för en go mix. Hela 7 personer kan bada ihop.