Lyxiga spa-bad

Om Bodö

Bodö:s ute-spa är anpassade för nordiskt klimat, vilket innebär att de är 3-lager-isolerade med luftspalt emellan. Även bottnarna har fått extra isolering. Detta gör att uppvärmningskostnaderna hålls nere och dessutom att badet alltid är redo när du är badsugen. Baden levereras med isolerande lock som du enkelt kan lyfta av.

Kvalitet lönar sig i längden. Bodö är mycket noggranna med detaljerna och utvecklar ständigt våra funktioner och reglage så de skall vara både lättanvända och hålla för dagligt bruk i många år.

Amerikanska Balboa Water Systems är världsledande på tillbehör till ute-spa. Deras pumpar och displaysystem är det bästa man kan installera i ett modernt spa-bad. Pumpen är själva hjärtat i baden, därför lägger Bodö extra stor vikt vid att bara använda det bästa marknaden har att erbjuda. Tysta, kraftiga pumpar som styrs av lättanvända displayer och smart teknik.

Bodö-spa har upp till 51 rostfria munstycken, vilket gör att samtliga badande får en välgörande massage.

Bodö:s spa-modeller har sittbrunnar och ligg-lounger som utformats för att ge hela din kropp maximal avlastning. De är ergonomiskt utformade och har ett generöst djup för att ge bästa totalupplevelsen av badet. Sköna kuddar avlastar nacken.

Du kan välja utseende på ditt spa-bad och få antingen svart eller vit insida. Med stämningsfull LED-belysning skapar du själv önskad atmosfär och färgskala för ditt kvällsbad. Baden har både reflekterande LED- och fiberoptiska slingor monterade och du har alltid 3 års garanti.