Elon Carlssons ingår i KöksCentrumgruppen, ett familjeföretag som sedan 1970 framgångsrikt drivit butiksrörelse inom vitvaror och köksinredning. I dag har vi 12 butiker i södra Sverige. KöksCentrum är medlem och delägare i Elon, Nordens största leverantör av vitvaror.

ELON CARLSSONS SÖKER:

Extrapersonal till butiken

Du trivs och drivs av att sälja och att jobba efter uppsatta mål. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja.

Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser dig som expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Vi söker i första hand personal för sommarvikariat men även som har möjlighet att jobba extra under hela året.

Du ska:

  • Hantera svenska flytande i tal och skrift
  • Ha en hög social kompetens, lätt för att ta människor

Det är bra om du har:

  • Branschkunskap och försäljningsvana

Fyll i dina uppgifter nedan.

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt mobilnr*

Din ålder*

Skriv kort om dig själv.*

Genom att fylla i formuläret och skicka så godkänner du att vi hanterar dina uppgifter med anledning av vår rekryteringspolicy.

Läs mer om vår integritetspolicy här.